Horváth Éva Pilates studió Budapest mellett Dunakeszin Partnereink Partnereink Partnereink

A pilates / trx stúdióban lehetőség van egyéni gépes és talaj illetve duo talaj órákon való részvételre, hisz maga a Pilates módszer helyes kivitelezése és egyénre szabása privát órán lehetséges.

Újdonság a Trx, a Gfex és Rip tréneri felfüggesztéses, gravitációs eszközök, mellyel erőt , egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core  izmok stabilitását tudod fejleszteni. Illetve egy speciális masszázs technika a Trigger Point kit amivel a nyújtás hatékonyságát tudjuk fokozni.

A stúdióban egyszerre csak 1 óra folyik, a vendégen és az oktatón kívül senki más nem tartózkodik a teremben, maximális szakértelmet és odafigyelést biztosítva számára.

Jelenleg a stúdió rendelkezik eredeti Stott Pilates ReformerrelCadillac-kel, Chair-rel illetve a matrac órán használt segédeszközökkel ( arc barrel, spine corrector, bosu, slidisc, stroop striker,tarmbulin, balance board, dynair, fitness karika, gumiszalagok, súlylabda, fit ball, soft ball, ugrókötél, súlyzók, flexi bár) illetve Gflex –el, Rip trénerrel, 2 db Trx –el és Trigger Point kit-tel.

Rugalmas időbeosztás a hét minden napján reggeltől estig. Bejelentkezés kizárólag telefonos egyeztetés alapján. A Pilates és funkcionális edzéseken kényelmes, testhez álló ruházatot érdemes viselni, cipőt nem használunk

Lap teteje

Óratípusok - Eszözök

 

TRX és GFLEX

A Trx a testedet a gépeddé alakítja. A felfüggesztéses edzés gyakorlatai olyan 3-dimenziós edzést tesznek lehetővé, mely más eszközzel nem lehetséges. Lehetővé teszi, hogy úgy edzünk, ahogyan élünk, ahelyett, hogy ülve egy síkban egy izmot edzenénk izoláltan. Használata egyszerű, a gyakorlatok száma végtelen. Mindig tudsz hova fejlődni, és folyamatosan tudsz magad ellen küzdeni.

TRX és GFLEX

Cadillac

Joseph Pilates első gépe, amely egyben egy rehabilitációs eszköz is. A gép segítségével három dimenziós mozgásra van lehetőség valamennyi nehézségi szinten. Különösen alkalmas túlsúlyos emberek ízületkímélő tornásztatására illetve a rugók fokozatosan emelkedő terhelése mellett kombinálni lehet a nyújtó és erősít gyakorlatokat.

Cadillac

Reformer

Az egyik legnépszerûbb eszköz amely alapját képezi a pilates stúdiók gépparkjának. Segítségével több száz gyakorlat áll rendelkezésünkre és kiegészítők segítségével legyen az egy doboz, ugródeszka egészen eljuthatunk a cardio edzésig. Bármilyen edzettségi fokozathoz és a vendég testtudatához igazíthatjuk a gyakorlatokat, miközben számtalan sportág-lovaglás, tenisz, golf,futás, balett , korcsolya-jótékony hatását érezhetjük.

Reformer

Chair

Azok számára segítség akik számára a fekvő helyzetben végzett mozgás nem megfelelő. Az elsősorban ülő- és álló helyzetben kivitelezett, funkcionális gyakorlatok szinte az összes izomcsoport megmozgatására alkalmasak, illetve egyedülálló módon fejlesztik a testtudatot és az egyensúlyérzéket.

Chair

RIP Trainer

A TRX RIP Trainer egy változó ellenállású hevederből és a hozzá kapcsolódó rúdból áll. Lényege a folyamatos aszimmetrikus terhelés, ami rendkívüli kihívás elé állítja a törzsizmokat, fejleszti a stabilitást, a koordinációt és természetesen az erőállóképességet.

 • Mivel számtalan szögben végezhetők a gyakorlatok, sokkal több izomrostot stimulálnak,
 • esztétikus, funkcionális izmokat fejleszt,
 • rendkívül intenzív edzést tesz lehetővé, ezáltal felpörgetve az anyagcserét.
RIP Trainer

Trigger Point Performance

A hengerek a professzionális masszázs érzetét keltik, ami lehetővé teszi a testnek, hogy megfelelő nyomást alkalmazva ellazuljon, ezzel enyhítse a feszülést és a stresszt. A különböző kompressziós technikák használatával képesek leszünk növelni a mozgástartományt, a mobilitást, csökkenteni a sérülések kockázatát, gyorsítani a sérülések gyógyulási folyamatát és mindezek által növelni a teljesítményt akár hétköznapi, akár élsportolói szinten.

trigger_point_performance.png

Spine Corrector

A gerinc korrektor megerősíti a has, hát , vállizmokat és fokozza a gerinc rugalmasságát. Lehetővé teszi a mellkas kinyílását , a váll és a felső hát kiegyenesítését.

Spine Corrector

Arc Barrel

A hordó ív ideális gerinc átmozgatáshoz. Segítségével csökkenthetjük az ágyéki gerincet(derekunkat)érő terhelést és növelhetjük a testtudatot. Bizonyos tartási típusoknál nélkülözhetetlen.

Arc Barrel

Bosu

Az eszköz hatékonyságát az instabilitás jelenti, mely folyamatos koncentrációra és tudatos testmozgásra késztet. Nagyon fontos szerepet játszik a gerincoszlop stabilizációjában részt vevő izmok erősítésében, ezért is nevezik integrált tréningnek. Így akár egy- egy gyakorlatsorral "könnyedén" átmozgathatjuk az egész testünket és fejleszthetjük a koordinációs képességünket.

Bosu

Stroops Striker

Teljes test edzése súlyemelés nélkül. Egy derékra vezetett öv, 2-2 pánt elasztikus ellenállással a bokára és csuklóra bármely sport tevékenységhez ajánlott. Segítségével megerősödnek a core, a láb és a karizmok. "Eddz amíg játszol!"

Stroops Striker

Balance board

Leguniverzálisabb egyensúlyfejlesztő modell. Bizonyítottan hatékony fizikoterápiás eszköz, lábsérülések utáni felépülést nagy mértékben segíti, páratlan térd- és comberősítő eszköz.Szórakoztató és kihívásokkal teli módon fejleszti az egyensúlyt nem csak board sportok kedvelőinek.

Balance board

Trambulin

Vidám, dinamikus, aerob jellegû preventív eszköz mely instabilitása miatt hatékonyan fejleszti a kondícionális és a koordinációs készséget minden korosztály számára.

Trambulin

Fitness circle

Erős ellenállás kifejtésére használható eszköz akár egyéni akár csoportos órákon.

Fitness circle

Flex band

Reformeren végzett gyakorlatokat szimulálja a talajon végzett edzés közben.

Flex band

Toning ball (súlylabda)

A vállakon és karokon található izomcsoportok fejlesztését segíti.

Toning ball (súlylabda)
Lap teteje

Kinek ajánlom

Kortól és erőnléttől függetlenül mindenki számára ajánlott

 • Gerinc problémákkal küszködőknek
 • Irodai és ülő munkát végzőknek
 • Gátizom problémák megelőzésére
 • Sérülések, betegségek utáni rehabilitációnak<
 • Versenysportolóknak, táncosoknak
 • Időseknek
 • Várandós kismamáknak és szülés után

Lap teteje

Óradíjak

2016. január 1-tõl érvényes árak

 • Egyéni óra: ( 1 fő / 60 perc ) : 4500 ft/alkalom
 • Duo óra: ( 2 fő / 60 perc ) : 6500 ft/alkalom
 • Egyéni 75 perces óra : ( 1 fő / 75 perc ) : 5500 ft / alkalom
 • Egyéni 1,5 óra : ( 1 fő / 90 perc ) : 6600 ft / alkalom
 • 10 alkalmas 60 perces egyéni óra : 43000 ft
 • 10 alkalmas 60 perces duó óra : 62000ft
 • 10 alkalmas 75 perces egyéni óra : 52500 ft
 • 10 alkalmas 90 perces egyéni óra : 63000 ft
 • Első alkalom ( 40 – 45 perc ) próbaóra : ingyenes
 •  
 • A bérletek korlátlan ideig felhasználhatóak.
 • Az órák lemondása előző nap 22 óráig telefonon következmény nélkül lemondható.
 • Ha ezt elmulasztod akkor 1000 ft-tal többet kell fizetned a következő alkalommal ( ha van bérleted abból 1 alkalom kerül levonásra ), természetesen ha az oktató mondja le ugyanezek vonatkoznak rá is.

Lap teteje